Mám ráda cestování

Opravdu hodně lidí si v poslední době velmi oblíbili dovolené a také cestování. Abych pravdu řekla, tak já jsem si oblíbila velice cestování, a to hlavně se svou rodinou. Kdysi jsme cestovali pouze jenom autem anebo vlakem. A řekněte mi, no není to vůbec příjemné cestovat vlakem? Mně osobně to velice baví, protože vlak je velmi pohodlný a cestování vlakem je také velice praktické. Také se mi vždycky líbilo to, když jsem si sedla ve vlaku k okénku a mohla jsem pozorovat krajinu. A kolikrát jsem viděla opravdu krásná a zajímavá místa, které bych normálně neviděla.

Moc ráda cestuji.

Samozřejmě, že bych je neviděla, kdybych musela řídit automobil. A od té doby, když jsem si oblíbila cestování vlakem, tak už se mi vůbec nechce řídit automobil. Protože vždycky mi to přijde takové nudné, protože musím stále jenom koukat na cestu a nemohu se dívat okolo. A také se mi už několikrát stalo, že když třeba řídil automobil můj přítel a děti seděly vzadu, tak jsem jako spolujezdec vždycky v autě usínala. A takové cestování mě vždycky opravdu unavovalo. Ale ne tak, že bych se nudila. Protože vždycky když jsem jela autem jako spolujezdec anebo když jsem seděla také na zadních sedačkách, tak mě vždycky jízda automobilem uspávala.

Mám ráda pěkná místa.

Takže než jsme přijeli do cílové destinace, kam jsme cestovali, tak jsem v autě vždycky alespoň tak dvakrát nebo třikrát usnula. Můj partner se vždycky tomu smál, ale mě to vadilo. Protože jsem se chtěla dívat na cestu, při cestování se moc ráda dívám z okénka, když jsem jako spolujezdec. A kam nejraději cestujete vy? Já vždycky nejraději cestuji tady po naší České republice, protože jí ještě nemám celou procestovanou a opravdu hodně mě zajímá, kolik krásy ještě naše republika skrývá. A letos máme s rodinou v plánu, že procestujeme snad celou Šumavu. Tam jsem byla jednou, ale jenom krátce, takže bych ji chtěla poznat lépe.